Food & Drinks

Bij Kayuca kun je altijd vanaf 11 uur terecht voor specialty coffee of een versgeperste juice om de dag te beginnen. Laat ontbijten of neerploffen op de bank voor een goeie lunch en natuurlijk uitgebreid dineren bij zonsondergang. Uiteraard is er tussendoor alle ruimte om gezellig te borrelen met onze bites en cocktails.

Wat er allemaal op het menu staat? Precies wat je wilt in de zomer. Denk Pink Pancakes, onze befaamde Kayuca Frites, verschillende rijk belegde pita’s, ribeye, overheerlijke bowls, natuurlijk een beef burger en genoeg vega en vegan opties.

KAYUCA'S BREAKFAST

Wist je dat je we elke zaterdag en zondag, van 09:00 tot 11:00, Kayuca's Breakfast hebben voor maar €12,50 per persoon? Iedere zaterdag en zondag hebben wij een grand ontbijtbuffet! Wij regelen verse broodjes, croissantjes, mini chocolade broodjes, diverse vleeswaren en een yoghurt station voor je eigen gemaakte yoghurt bowl ;-). Voor kids kunnen er zelf wafels gemaakt worden met het wafelijzer met diverse toppings zoals nutella en pink cream. Verschillende gerechten zoals scrambled eggs, poached eggs avo kunnen aan tafel besteld worden. Per persoon is het bedrag inclusief een van onze verse gemaakte sapjes. Wil je reserveren? Klik hier!

Nog steeds nieuwsgierig naar de kaart? 

Laat je mail achter dan sturen we onze menukaart naar je toe.