Whole Villa
More photos

Whole Villa

Iets te vieren?

Vanaf 80 personen is het mogelijk om de gehele exclusieve locatie te reserveren. Wij werken met een informeel concept waarbij gasten zich helemaal thuis zullen voelen! Alle drank wordt in grote zinken teilen met veel ijs op de drankbar neergezet, zodat iedereen makkelijk zelf de drankjes kan pakken. De teilen worden continu aangevuld en gasten worden geholpen waar nodig. Het drankenpakket is mogelijk van 4u en is altijd in combinatie met een lunch of diner arrangement.

Voor een groepslunch in de Living room hebben we de optie salades & sandwiches waarbij de bar vol staat met allemaal lekkers! Alle broodjes worden vers belegd door onze ervaren chefs, denk aan dungesneden entrecote, tonijnsalade, gerookt zalm of tomaat, mozzarella & pesto! Voor het diner hebben we verschillende opties. Live Cooking (veggie) of voor de fijnproever een Live Cooking Deluxe. Ons concept is informeel! Gasten kunnen gaan en staan waar ze willen, alle salades staan op de saladbar en ons team loopt rond met alle vis, vlees en vega gerechten om ze aan tafel uit te serveren. De avond kan worden afgesloten met onze verrukkelijke Homemade Sweets.

Bij het reserveren van de gehele beach villa is er een mogelijkheid tot afspelen van eigen muzieklijst of op aanvraag kan er een DJ gereserveerd worden voor minimaal 4u. In combinatie met een DJ is het mogelijk om een live artiest, zoals saxofonist of een percussionist te boeken. Ook mag er gebruikgemaakt worden van de microfoon.

Ben je zelfs met een groep van meer dan 200 personen? Bij Kayuca zijn er genoeg mogelijkheden! Met lekker weer is het mogelijk een festival flextent neer te zetten. De locatie en eventuele flextenten zullen volledig sfeervol ingericht worden.

Bij Kayuca werken we met een minimale omzetgarantie. Deze verschilt per dag, maand en/of tijdstip! Voor het exclusief reserveren wordt er per dag/avond een locatie toeslag per groepsreservering berekend. Neem een kijkje hieronder voor een voorbeeld bruiloft of bedrijfslunch bij Kayuca.

Wil je meer weten over de invulling van de arrangementen? Klik op bovenstaande knop 'aanvraag indienen'!

Toch met een kleiner gezelschap? Ga voor de living room!

Aanvraag formulierWhole Villa